Curs „Cunoastere Integrata”

Cursurile sustinute de prof. dr. Florian Colceag in cadrul Kogaion Gifted Academy se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani, precum si adultilor care doresc sa se cunoasca pe sine si sa descopere lumea inconjuratoare in complexitatea ei.

 

Cursul de Cunoastere Integrata are ca si obiectiv general fundamentarea la copii a viziunii asupra complexitatii lumii in care traiesc. Ei invata sa descopere tipare si sa fie atenti la detalii; sa recunoasca interconectivitatea a tot si toate, diversitatea si unicitatea fiintelor precum si sa respecte menirea fiecarui lucru pe pamant. Astfel ei ajung sa inteleaga ca Omul, Natura si Universul respecta aceleasi legi universale, bazate pe etica, morala si valori.

Copiii pot adresa intrebari dlui profesor din orice domeniu al cunoasterii, temele alese fiind organizate intr-o structura enciclopedica dar care poate atinge orice domeniu in functie de domeniile de interes ale copiilor:
– cunoasterea si aparitia universului
– despre fizica pamantului
– despre legile lumii vii
– lumea plantelor si a animalelor
– alcatuirea corpului uman

IMG_8494_Fotor_child
20819481_1543568802362224_4027869765792019990_o

Am facut o selectie a intrebarilor adresate de copii:

  • „De ce umbra nu are umbra?”
  • „Ce sunt gaurile negre?”
  • „Cum au disparut dinozaurii?”
  • „Ce este infinitul?”
  • „Ce este linia orizontului?”
  • „Cand a aparut omul?”
  • „Care e rostul omului pe Pamant?

Acestea si multe alte intrebari isi asteapta raspunsul si in acest an.

Intrebari si raspunsuri 🙂

Prof. dr. Florian Colceag este membru fondator al Kogaion Gifted Academy in cadrul careia sustine evaluari psihoaptitudinale pentru copii și adulți, ateliere de „Cunoastere integrata” pentru copii și Conferinte de parenting.

De asemenea, incepand cu anul 2016-2017, prof. dr. Florian Colceag sustine  intalnirile cu educatorii, invatatorii, profesorii si parintii participanti la Campania de constientizare a importantei identificatii abilitatilor copiilor si a obtinerii performantei fara stres, “Orice copil poate atinge performanta!”.

Prof. dr. Florian Colceag este expert internaţional gifted education, specialist în modelare matematică, inventatorul fractalilor algebrici, activând ca şi consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educaţie, sociologie, teoria complexităţii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe.

Prof. dr. Florian Colceag este membru fondator, alaturi de dna Diana Petcu al programului gifted education Kogaion Gifted Academy.

De ce LIVE?

Dezvoltarea tehnologiilor si, in special, a mijoacelor de comunicare, a deschis calea accesibilitatii informatiilor. Pe de alta parte, timpul ca si resursa, devine tot mai greu de gestionat iar prioritizarea activitatilor ajunge sa fie o reala provocare.

In acest context, folosirea platformelor educationale pentu a aceesa cursuri si diverse activitati este o alternativa fiabila pentru a raspunde la toate aceste nevoi.

Copiii au posibilitatea sa interactioneze in timp real cu profesorul Florian Colceag, sa puna intrebari si sa primeasca raspunsuri complexe, bazate pe cunoasterea dumnealui.

Tehnologiile ii aduc mai aproape de profesorii daruiti, le ofera posibilitatea sa interactioneze cu copii cu pasiuni similare cu ale lor si le deschid oportunitati noi de cunoastere si descoperire.

Calendar cursuri

Cursurile au loc LUNI, pe grupe de varsta, la sediul Kogaion Gifted Academy din Bucuresti sau online pe platforma Kogaion Live:

 

– grupa de varsta 6-8 ani: 15.00 – 16.00 (in sala pentru copiii inscrisi la Programul Kogaion Enrichment Academy si online pentru restul copiilor)

 

– grupa de varsta 9-12 ani: 16.00 – 17.00 (in sala pentru copiii inscrisi la Programele Kogaion Advanced Learning si Kogaion Self Mastery cls II-IV si online pentru restul copiilor)

 

– grupa de varsta 6-8 ani: 17.00 – 18.00 (in sala pentru copiii inscrisi la Programul Kogaion Self Mastery, clasele IA si IB si online pentru restul copiilor)

 

– grupa de varsta 13+ ani: 10.00-11.00. Pentru aceasta grupa, intalnirile se vor tine doar online)

Cursul pentru grupele 6-8 ani si 9-12 ani, inclusiv cele LIVE, se desfasoara conform urmatorului calendar:

octombrie – 15, 22

noiembrie – 5, 12, 19, 26

decembrie – 3, 10, 17

ianuarie – 14, 21, 28

februarie – 11, 18, 25

martie – 4, 11, 18, 25

aprilie  – 1, 8, 15

mai – 6, 13, 20, 27

 

Cursul pentru grupa 13+ ani se desfasoara conform urmatorului calendar:

15.10, 19.11, 10.12, 21.01, 25.02, 25.03, 15.04, 20.05.

* Cursul poate fi vizionat si in afara orelor de transmisie LIVE, pe parcursul unei saptamani, pana la cursul din lunea urmatoare. Nu se ofera inregistari ale cursului.

Pret cursuri LIVE

1 curs – 90 lei/curs

2-10 cursuri – 80 lei/curs

11-20 cursuri – 70 lei/curs

Peste 20 cursuri – 60 lei/curs

 

Pretul se achita anticipat. In baza dovezii de plata se primeste accesul la platforma online.

* Cursul poate fi vizionat si in afara orelor de transmisie LIVE, pe parcursul unei saptamani, pana la cursul din lunea urmatoare.

Cum pot participa la cursul LIVE?

Cursul de „Cunoastere Integrata” sustinut pe prof. dr. Florian Colceag poate fi urmarit din sala sau prin acces la platforma online Kogaion LIVE.

Etape inscriere:

  1. Completarea formularului de inscriere
  2. Transmiterea dovezii de plata a cursurilor pentru care ai optat pe e-mail live@kogaionacademy.ro
  3. Participarea in sala la sediul Kogaion Gifted Academy din Soseaua Nordului nr. 94F, Sector 1, Bucuresti sau prin acces la platforma online Kogaion LIVE, in baza datelor de acces primite pe email-ul oferit la inscriere.